in

Bićemo još bolji nego u Topoli

Slatka-Tajna.Eu

Svaka utakmica je priča za sebe, kada se jedna završi, odmaramo i spremamo se za narednu, a ciljevi su jasni, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice trećeg kola plej-ofa protiv Čukaričkog.

Crveno-beli dočekuju ekipu sa Banovog brda sutra od 18.30 sati.

“Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi, iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umeju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe”, rekao je Stanković za klupski sajt.

On je podsjetio na duel protiv Čukaričkog na startu drugog dijela sezone i pobjedu 3:0.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Došli smo sa priprema, nismo imali 90 minuta u nogama i hvatali smo zalet za ono što nam je tad bilo najbitnije – derbi i Evropa. Tu smo pokazali da smo ušli u onu formu koju smo priželjkivali. Nekada je potrebno da i kada ne odigraš dobro – pobediš. Sada je situacija drugačija, svi znamo koji su nam ciljevi. Protiv koga god da se igra, cilj su tri boda na Marakani i to je jedino što očekujemo”, poručio je Stanković.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ljepotica na Etihadu: Manchester City srušio Real u meču sa sedam golova

Jelena Karleuša promijenila ime u Jovana Fox, evo o čemu se radi! – Senzacija