in

Benzema je bio na ivici kriminala, maltretirali ga jer je bio debeljuškast

Slatka-Tajna.Eu

Da je jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, a trenutno definitivno najbolji, francuski fudbaler Karim Benzema pokazao je tokom nokaut faze Lige šampiona u kojoj je do sada postigao čak devet golova.

Najprije je het-trikom srušio Pari Sen Žermen u osmini finala, potom je tri gola dao i Čelsiju u Londonu, a onda ih sa onim jednim u produžecima u Madridu izbacio, da bi na “Etihadu” postigao još dva u porazu “kraljeva” od Mančester Sitija.

Još od 2009. godine je član “kraljevskog kluba” kada je na “Santjago Bernabeu” stigao iz rodnog Liona – grada u kom mu je život bio sve samo ne lak.

“Bio je na ivici kriminala”

Benzema je potisao iz porodice imigranata iz Alžira koji su se nastanili u problematičnom kraju “Brona”, odnosno komuni u Lionu. Priča o njegovom odrastanju je bila puna nevolja, a mediji su pisali da je njegovo “šurovanje” sa lokalnim bandama dovelo do toga da je bio na ivici da se ogreze u kriminal. Međutim, njegov otac i njegova disciplina donijeli su veliku promjenu u ponašanju Benzeme i opravo on je spriječio svog sina da se “zabavlja u problematičnom komšiliku”. Odlučio je da ga upiše u Katoličku školu gdje Karim otpočetka nije bio dobro prihvaćen.

Imao je mnogo problema u interakciji sa drugom djecom s obzirom na njegovo alžirsko porijeklo, te se osjećao diskriminisanim. Takođe, bio je debeljuškast i imao je probleme sa pritiskom, a zbog svog izgleda ostali u razredu su ga maltretirali.

To je bila neka vrsta prekretnice, pošto se Benzema promjenio i postao je bolji. Počeo je da gubi na težini, promjenio je navike kada je u pitanju ishrana, a prijatelji su mu dali nadimak “Koko” kada je počeo da igra fudbal.

Fudbalsku karijeru je počeo sa osam godina u rodnom klubu Bron Terailon, a pažnju Liona privukao je kada im je dao dva gola na U-10 meču. Htjeli su odmah da ga kupe, ali je tadašnji predsjednik Brona odbio. Čelnici Liona su potom razgovarali sa Benzeminim roditeljima i dogovor je sklopljen, a Karim se preselio u poznatiji i veći klub iz grada.  Tu je stekao ogroman uspjeh i u U-16 francuskoj ligi dao je 32 gola za tim.

Bio je dio U-17 francuske fudbalske reprezentacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo 2004. godine, a u tim su činili Hatem Ben Arfa, Samir Nasri i Džeremi Menez. Usljedio je prelazak u prvim tim Liona gdje su već bili igrači kao što su Floran Maluda, Silvian Viltor i Džon Kerju koji su se šalili na njegov račun tokom tih prvih dana. Nije mu to prijalo, te je jednom odgovorio:

“Nemojte da mi se smijete. Zapamtite, ja sam jednom bio dječak koji je svima vama dodavao loptu, ali sada sam ovdje da se takmičim i uzmemo broj ’10’. Zauzmite vaša mjesta”.

I da, Benzema je bio Lionova “devetka” koja je nosila broj “10” i na 148 utakmica dao je 66 golova za Lion prije nego što je prešao u Real. A sve ostalo je istorija kada je u pitanju “kraljevski klub.” Tri titule prvaka Španije (četvrta je na putu), četiri Lige šampiona, Kup i Superkup Španije, FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup i mnoštvo individualnih nagrada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Skandal sa maloljetnom Zahiom, veza sa Rijanom i brak sa dugonogom Korom”

Iako je ranije bio sramežljiv i povučen dječak, Benzema je u međuvremenu dobio na samopouzdanju kada su u pitanju žene.

Njegov prvi javni flert bio je sa Zahiom Dehar, francusko-alžirskom dizajnerkom donjeg veša. Imala je 16 godina kada su počeli da se zabavljaju, ali je lagala da je napunila 18. Benzema joj je plaćao avionske karte kada god mu je bila potrebna, a nakon raskida se nudila i Frenku Riberiju dok je još bila maloljetna.

Posljedica svega je bila afera u kojoj su Benzema i Riberi učestvovali i zbog koje su morali na sud. Pisalo se i da se bavila prostitucijom, te da je od pomenutih fudbalera naplaćivala i do 2.000 evra.

Njegova naredna veza bila je sa pjevačicom Dženifer Jael koja je četiri godine starija od Karima. Upoznali su se u jednoj emisiji i bili su zajedno od 2012. godine. Potom se pisalo da je Benzema i u vezi sa Rijanom 2015. dok je u avgustu iste godine “viđen” sa Analisom Čavez.

Kloi de Lone je bila naredna Benzemina ljubav i ona mu je rodila kćerkicu, a poslije nje je usljedila veza sa Korom Gotje koja mu je rodila sina i s kojom je u braku od decembra 2016. godine.

Njegov privatni život obilježio je i skandal iz 2015. godine kada je sa Đibrilom Siseom ucjenjivao Metjua Valbuenu. Prema navodima iz optužnice Benzema i Sise su u Valbueninom telefonu pronašli snimke seksa s nepoznatom osobom. Prijetili su mu da će objaviti snimke ako im ne isplati određenu sumu novca, a Benzema je bio taj koji je vodio operaciju.

Napadač Reala je našao ljude koji će izvršiti ucjenu i prenosio je informacije Valbueni, te ga je uvjeravao da snimci zaista postoje i da bi mu najbolje bilo da plati traženi novac. Zbog toga nije pozivan u reprezentaciju i prijetio mu je čak i zatvor.

Srećom po navijače Reala i istinske ljubitelje fudbala, Benzema se nije našao iza rešetaka.

(Telegraf)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Rusi bombarduju Azovstal; objavljena nova ratna karta Ukrajine

EMOTIVNO RAZOREN: Darka Lazića je Brabara Bobak ostavila prije privođenja