in

Živjeću sa njim dok se ne udam drugi put: Jovana Jeremić priznala koji muškarac joj je bio najveća podrška tokom razvoda – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je koliko joj je 2021. godina bila teška, jer je počela novi život, pa se osvrnula na kćerku Leu.

Naime, u teškim trenucima voditeljki su najviše pomogli brat i snajka.

– Obožava kad joj kažeš ”Bravo!”, to je bila prva riječ koju je izgovorila. Ponosna sam na sebe šta smo prošli. Prije godinu dana mi je bilo teško kao majci, velike promjene sam imala 2021. godine. Promijenila firmu, razvela sam se i susrela sam se sa problemima. Brat i snajka su mi toliko pomogli oko ovog djeteta. Kupila sam stan, ali živim sa bratom i tako ću živjeti dok se ne udam drugi put – priča Jovana u emisiji “Magazin IN”.

– Ona ne podnosi kada ja izlaizm iz kuće. Ima osjećaj da ću da je ostavim, ja sad nju vodim i na pića i na ručkove. Ko ne može da nas podnese zajedno, taj mi ne treba u životu. Zato cijenim ‘Pink’, omogućio mi je da provodim više vremena sa svojim djetetom – priča Jovana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sitiju prednost u prvom polufinalu

TI SI DVORSKA LUDA, A NE PRAVNICA I VODITELJKA, SVI SE SPRDAJU S TOBOM! Uroš Ćertić brutalno izvrijeđao Jovanu zbog Marije Veljković – Senzacija