in

Troicki: Dobili smo tešku grupu

Slatka-Tajna.Eu

Srbija će u grupnoj fazi Dejvis kupa igrati u grupi B sa Španijom, Kanadom i Južnom Korejom odlučeno je žrijebom u Malagi.

Žrijeb za grupnu fazu finalnog turnira Svjetske grupe Dejvis kupa 2022. koja je na programu od 14. do 18. septembra 2022. u četiri grada domaćina (Glazgov, Bolonja, Hamburg i Valensija) održan je danas u Malagi gdje će se 21. do 27. novembra 2022. održati nokaut faza nakon koje će biti poznat šampion Dejvis kup takmičenja za ovu godinu.

Voljom žreba odlučeno je da Dejvis kup selekcija Srbije bude u Grupi B čiji je domaćin Valensija (Španija). Zajedno sa našom reprezentacijom u okviru Grupe B za plasman u finalnu nedjelju u Malagi boriće se timovi: Španije, Kanade i Južne Koreje.

Selektor Dejvis kup selekcije Srbije Viktor Troicki žrijeb smatra teškim po Srbiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Tešku grupu smo dobili, definitivno dva jaka nosioca. Španija ima vrhunske igrače, pored Nadala i Alkaraza tu je i Bautista, Karenjo Busta, možda najjača reprezentacija trenutno. Takođe Kanada ako su u punom sastavu sa Šapovalovim i Ože Alijasimom je izuzetno jaka selekcija, igrali su finale pre dve godine, sigurno da neće biti lako. Ali i mi ako smo u punom sastavu, ako su svi momci zdravi i ako su u formi mislim da imamo jedan od jačih timova i smatram da možemo daleko da doguramo. Do septembra ima još da se igra i da igrači dignu forme, videćemo kako će se svi osećati, dobili smo rivale i možemo polako već da se spremamo za grupnu fazu u septembru u Valensiji. Dve ekipe prolaze dalje i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo tu grupnu fazu, ali neće biti lako definitivno”, istakao je selektor Troicki.

(b92)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U prevrtanju traktora u Šemovcima poginula žena

Katarina Grujić otkrila datum svadbe! Pokazala luksuzne pozivnice sa zlatotiskom