in

Sloba Radanović pokazao novi dom: Pjevač se zavalio u kauč i prati Đokovića na ogromnom TV, a Jelenin sin mu je uradio ovo

Slatka-Tajna.Eu

Sloba Radanović nedavno je kupio kuću u Višnjici, gdje se uselio sa svojom suprugom Jelenom i njenim sinovima, a ona je sada pokazala kako izgleda unutrašnjost njihovog doma.

Naime, dok je pjevač sa dječacima gledao meč Novaka Đokovića protiv Karena Hačanova, Jelena ih je snimala i objavila atmosferu na Instagramu.

Momci su se zavalili i uživali u velikoj dnevnoj sobi, dok su ležali na komfornoj ugaonoj garnituri narandžaste boje.

Jelena je snimila i druge dijelove ove prostorije – police sa ramovima za slike, ukrasima, a posebnu pažnju je privukao i ogroman televizor u koji su pjevač i dječaci gotovo bez treptanja gledali.

Dok je mlađi nasljednik bio naslonjen na Slobu, stariji je stajao iza njega i mazio ga po glavi, što je oduševilo pjevačeve pratioce.

Podsjetimo, Radanović je nedavno stao na ludi kamen sa Jelenom, a ubrzo potom su kupili i kuću u koju su se uselili. Kako su mediji pisali, Sloba je za novi dom dao pravo bogatstvo, oko 500 hiljada eura, koje je vrijedno štedio u prethodnih nekoliko godina.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPOVEZAN VIDEO:

Izvor: Kurir

 

 

 

 

 

 

The post Sloba Radanović pokazao novi dom: Pjevač se zavalio u kauč i prati Đokovića na ogromnom TV, a Jelenin sin mu je uradio ovo appeared first on Senzacija.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Katarina Grujić otkrila datum svadbe! Pokazala luksuzne pozivnice sa zlatotiskom

Haviv and Knight for N1: Our photos inspired the creation of Hague Tribunal