in

Raheem Sterling pred Real: Sastav se mijenjao, ja sam ostao isti

Slatka-Tajna.Eu

Najavio duel s Madriđanima

Engleski reprezentativac Raheem Sterling govorio je pred novinarima uči prve utakmice polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida.




E. Škorić



City i Real sutra se sastaju na Etihadu od 21 sat u prvom duelu polufinala najelitnijeg kupskog takmičenja i biće to bez sumnje spektakularan meč, a prava bitka za finale vodiće se do samog kraja.

Sterling je upitan da li se mnogo promijenila njegova igra otkako je došao u Manchester.

“Ne bih rekao da se puno promiijenilo. Od početka je bilo isto ovdje. Sastav se mijenjao, ali ja nisam imao potrebe da mijenjam svoj način igre”, rekao je Englez, dodavši:

“Ovo je momčad puna kvalitetnih igrača i to me tjeruje da napredujem. Ponekad morate shvatiti da imamo puno dobrih igrača i da nekada ne mogu svi da igraju”.

Guardiola ima velikih muka pri odabiru sastava, naročito u ofanzivnom dijelu, ali Sterling se nada da će dobiti priliku da zablista i da pomogne ekipi da se primakne finale.

“Moramo svi biti jednako na visokom nivou da bismo pobijedili Real. Neće biti lako igrati protiv ekipe koja ima takvu snagu i karakter, ali i mi smo sjajni ove sezone i želimo napokon osvojiti Ligu prvaka”, dodao je Sterling.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

RAT UŽIVO: Šef ruske diplomatije priznao – ‘Konflikt u Ukrajini završit će dogovorom, ali…’

U utorak južnije pretežno sunčano, a sjevernije ponegdje pljuskovi