in

Takmičar prekršio pravilo da bi prehranio porodicu, Saša nije imao milosti – Odmah ga izbacio!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevača Renata Henca svi znate iz takmičenja “Zvezde Granda”.
Međutim, malo ko zna da je njega Saša Popović izbacio iz ove diskografske kuće zbog toga što je prekršio jednu od osnovnih stavki u svom ugovoru.
Henc je bio finalista treće sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Nekoliko godina snimao je pjesme za ovu izdavačku kuću i nastupao kao zvijezda “Granda”, a onda se desilo nešto neočekivano.

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz “Grand” produkcije. Sam pjevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

  • Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji “Zvezda Granda” potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:
  • Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa “Grandom” samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pjevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pjevam. “Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe”, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pjevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u “Grandu”. Do tada ću pjevati svakom ko me bude pozvao – izjavio je Henc tada za jedan dnevni list.

(express/alo)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kecmanović lako do drugog kola u Minhenu

Aleksandra Mladenović priznala ko joj najviše nedostaje za praznik