in

STARLETA I JUTJUBER U VEZI: Mimi Oro i Niksa Zizu se ne kriju

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja učesnica rijalitija “Parovi” Milica Živanović Mimi, oro ako je sudeći prema njenim objavama na društvenim mrežama, u emotivnoj vezi je sa kontroverznim jutjuberom Nikolom Jovanovićem, koji se u javnosti predstavlja kao Niksa Zizu.

Mimi Oro je objavila zajedničke fotografije na Instagramu, a potom i stavila emotivni opis ispod.

– Hvala ti za ljubav što od tebe primam, ja sam sretan čovjek, sretan sto te imam – poručila je raznježeno Milica.

Podsjetimo, Nikola je dospeo u središte interesovanja domaće javnosti zbog kontroverznog stava iznešenog u jednoj emisiji u kojoj je tema bilo zlostavljanje djevojaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si… I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško – istakao je Jovanović tada, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara.

(Express/ Blic9

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BIĆEMO ZAJEDNO CIJELOG ŽIVOTA: Miljana završila u Zolinom krevetu nakon intimnih odnosa sa Bebicom!

RAT UŽIVO: Britansko ministarstvo odbrane objavilo izvještaj s ukrajinskog ratišta, u ruskom napadu na rafineriju ima mrtvih…