in

Crnogorac nasmijanog Italijana ganjao do centra, unio mu se i u facu: “Go*no jedno!”

Slatka-Tajna.Eu


Situacija koja je izazvala dosta polemika


Milan je u posljednjim minutama pobijedio Lazio s 1:2 te tako povećao šanse da može osvojiti Scudetto. 



Golu kojeg je postigao Sandro Tonali je prethodilo nekoliko grešaka odbrane Lazija. Prvo je pogriješio Adam Marušić, a zatim i Francesco Acerbi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Prvo je Marušić odigrao jedan slab povratni pas i tako omogućio Rossonerima da upute centaršut kojeg je Acerbi slabio izbio.

Lopta je stigla do Zlatana Ibrahimovića koji je glavom asistirao Tonaliju koji snalažljivo pogađa i donosi veliku radost gostima. Gol pogledajte ovdje.

Nakon tog gola Acerbi se kiselo nasmijao kada mu je Marušić prišao i žestoko odbrusio: “T si kriv, go*no jedno”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Poslije meča mnogi navijači Lazia su počeli da osuđuju italijanskog štopera i smatraju ga krivim za primljeni gol zbog čega se on i oglasio na društvenim mrežama.

“Sada je dosta. Uvijek sam davao sve za ove boje i ponosan sam na osvojene trofeje s ovim dresom. Osmijeh je bio sarkastičan zbog načina na koja su se izgubila dva boda, a ne što sam bio sretan zbog poraza”, poručio je 34-godišnjak.

Međutim, tifozi Nebeskoplavih mu nisu smatrali da traže njegov odlazak iz kluba nazivajući ga “završenom epizodom” u Laziju.

Inače, Lazio je s porazom ostao na dva boda iza petoplasirane Rome, a s pobjedom su imali priliku da prestignu najvećeg rivala.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Analiza rezultata izbora u Francuskoj i Sloveniji

MAJKA ZEMLJA NAPUSTILA “MAKSED SINGER”: Sandri Bagarić je bilo njateže šutjeti