in

“Težak je ovo život” Viktor snimao Brenu kako mota sarme

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović pokazao je svojim pratiocima na društvenim mrežama kako u njegovom domu izgledaju pripreme pred Uskrs.

Naime, Viktor je snimao svoju majku koja je savijala sarme. Pjevačica je odlučila da zasuče rukave, te da za predstojeći Uskrs sama pripremi đakonije, iako ima pomoć u domu na Bežanijskoj kosi oko kuhinje.

Ona je savijala sarme, sa sve viklerima na glavi, dok je u opisu objave stavio stihove pjesme Zorice Brunclik: “Težak je ovo život, al’ da se živi mora…”.

Viktoru je, po svemu sudeći, ovo bilo jako simpatično, a šta je tačno podijelio sa svima na Instagramu pogledajte u videu koji je na početku teksta.

Podsetimo, Lepa Brena je nedavno otkrila da svako jutro kad ustane radi jogu.

  • U mojim godinama čovjek nauči da ne treba ni u čemu da pretjeruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Svako jutro kad ustanem, vježbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osjećate. Volim da pojedem i slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne pretjerujem – rekla je nedavno pjevačica.

(express/Telegraf.rs)

Komentariši

Written by Redakcija

Banjalučani dočekali Vaskrs u Hramu Hrista Spasitelja (FOTO)

Interovi navijači skandirali Mourinhu, pogledajte njegovu reakciju