in

Susret Haalanda i Lewandowskog u krupnom kadru, Nijemci ga opisuju kao ‘oproštajni’

Slatka-Tajna.Eu

Odlaze na ljeto?

Bayern je sinoć u Klassikeru slavio s 3:1 protiv Borussije Dortmund, pa je tako osigurao 10. uzastopnu titulu prvaka Njemačke.




E. Škorić



Nakon utakmice kamere su zabilježile srdačan zagrljaj dvije velike zvijezde – Roberta Lewandowskog i Erlinga Haalanda. Najbolji strijelci Bundeslige imali su kratak razgovor, a nije poznato šta su jedan drugom rekli.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Lewandowski je bio strijelac jednog od tri gola svoje ekipe, dok se Norvežanin ovaj put nije upisivao u strijelce, a njemački mediji vjeruju da se radi o “posljednjem zagrljaju dvije zvijezde Bundeslige”.

Naravno, aludiraju na velike šanse da i jedan i drugi na kraju sezone napuste svoje klubove. Haaland se povezuje sa najvećim timovima današnjice, a navodno je najbliže Manchester Cityju s kojim ima usmeni dogovor.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Što se Lewe tiče, on ima još godinu dana ugovora s Bayernom, ali i dalje nema naznaka hoće li produžiti isti ili će na kraju zaista otići u Barcelonu koja je navodno spremna da ga otkupi od Bavaraca i koja je igraču spremila bogat ugovor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ono što je sigurno, postoji veliko poštovanje između dva izuzetna napadača. Jedan se bliži kraju karijere jer ima 34 godine, drugi sa 21 godinom tek počinje svoj blistav put, a već se u nekoliko sezona spektakularno predstavio desecima pogodaka igrajući za Molde u Norveško, Salzburg u Austriji i trenutno za Borussiju u Njemačkoj.

Bundesliga će svakako mnogo izgubiti ako spomenuti duo napusti Njemačku na ljeto, a sve su prilike da će otići barem jedan od njih.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sandra Afrika napala voditelja zbog škakljivog pitanja!

Teacher’s Guide to Science Fair Projects Using the Scientific Method – madelinebinder.com