in

Sjećate li se Susan Boyle koja je razvalila u ‘Britain’s Got Talent’, iznenadit ćete se kada vidite kako sada izgleda

Slatka-Tajna.Eu

Škotska pjevačica Susan Boyle (61) stekla je veliku slavu nakon što je pred milijunima gledatelja showa ‘Britain’s Got Talent’ 2009. godine otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 miliona pregleda na YouTubeu.

Član žirija Piers Morgan ostao je u šoku nakon njezine izvedbe. – Bez sumnje je to bilo najveće iznenađenje koje sam imao u tri godine ovog natjecanja. To je bilo zapanjujuće, nevjerojatna predstava. U šoku sam – kazao je Morgan.

– Mislim da je to bilo najveće razbuđivanje ikada. Bila je privilegija slušati to – dodala je Amanda Holden iz žirija. Njena audicija je brzo postala viralna širom svijeta i ona je stigla do finala emisije, zauzevši drugo mjesto nakon plesne skupine “Diversity”.

Njen debitantski album “I Dreamed A Dream” postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je postala jedna od najuspješnijih natjecatelja showa “Britain’s Got Talent” ikada s više od 19 miliona prodanih albuma diljem svijeta.

U proteklih 13 godina njezin se život promijenio iz temelja. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 milijuna funti, nastavila je živjeti skromnim životom.

Dokaz da je i dalje skromna jest da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu, iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita kojeg i dalje nije uspjela položiti.

Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Moskva tvrdi: ‘Ukrajina napala selo u Rusiji’; Financial Times: ‘IZNENADNI PREOKRET, Putin je umalo potpisao mirovni sporazum…’

Dvadeseterac bi mu bio malo: Je li golmanu Lazija oprošten crveni karton?