in

PJESMA „KAZNI ME, KAZNI“ HIT U BUGARSKOJ: Vesna Zmijanac dobila bakšiš od 40.000 eura

Slatka-Tajna.Eu

Popularna pjevačica Vesna Zmijanac otkrila je da je najveći bakšiš dobila u Bugarskog, ali i da je ona umjela sav novac od koncerta da ostavi u kafani.

-Bila je jedna svadba, i trebalo je da otpjevam nekoliko pjesama. Došao je čovjek i zamolio me da otpjevam “Ori, Mile, al’ duboko”, kako nisam znala riječi pjesme, dao mi je telefon sa tekstom i 500 eura bakšiš. To sam dala orkestru, uvijek podijelimo – kaže Vesna Zmijanac, koja je otkrila kada je uzeli najveći bakšiš.

-Po klubovima se tamo pjevalo na plejbek i imali smo jedan CD sa pjesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pjevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 eura sve u paketima. Sad na svaku moju pjesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pjevala “Kazni me kazni”. A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 eura, da pjevam ponovo “Kazni me kazni”. Ja sam otpjevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo “Jorgovane”, malo “Sto života”, koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpjevam “Kazni me kazni”. Zaslužio je – kaže Vesna koja je dodala da tada još nije imala sa kim da dijeli novac, jer nije imala orkestar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UZ PODRŠKU MOMKA DENISA: Selma Bajrami počela igrati tenis

Čelnici mnogih država čestitaju Macronu