in

PRIČA O PJESMI EDITE ARADINOVIĆ: Egomanija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Edita Aradinović objavila je novu pesmu pod nazivom “Egomanija” kao i spot za ovu numeru što je izazvalo pravi bum na Youtube-u.

Nova pjesma vrlo brzo pronašla je put do srca publike i izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Ova numera prijeti da postane pravi ljetnji hit i bude nezaobilazna na repertoaru u svim klubovima.

“Egomanija” je nešto potpuno u Editinom fazonu, ritam koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao i tekst.

“Nije normalno kolika je umjetnica, ova žena prosto sija”, “Ova žena nije za naše prostore”, “Posebna je”, “Opet si prešla igricu” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Youtube-u.

Još kao mlada, Edita je razvila strast prema pjevanju, izvorno pod utiecajem srbijanskog turbo-folka i američkog džeza, navodeći Sema Kuka i Aretu Frenklin kao najveće uzore.

Muziku za pjesmu “Egomanija” radio je Mihailo Rajičić Mixa, kao i aranžman, dok je tekst bio u rukama Nikole Stojadinovića (Nidža Bleja).

Mihailo Rajičić Mixa na ovoj pjesmi bio je i prateći vokal uz Editu Aradinović. Mix i mastering pjesme radio je JanZoo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Edita je izlazak pjesme najavila na svom instagram profilu, a od tog trenutka fanove je držala neizvjesnost i iščekivanje.

Seksepil poznate pjevačice zasjenio je svjetsku produkciju koja inače odlikuje spot i pjesmu “Egomanija”.

Na realizaciji Editine nove fillmske priče radilo je više desetina ljudi, a u spotu koji je sniman na nekoliko lokacija pored pjevačice pojavljuje se i plesna grupa koja je takođe sjajno odradila svoj dio posla.

Hitična pjesma već se uveliko pjevuši, a spot će, ako je suditi po broju pregleda u prvih nekoliko minuta poslije objave, vrlo vrzo dospjeti u sam vrh trending liste na Youtube-u.

Piše: Ozren T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LIDIJA VUKIĆEVIĆ PORED BAZENA: Stas na kojem joj zavide

Šok u Crucible Theatru: Selby ide kući, O’Sullivan i Maguire među osam najboljih