in

Odbrana Uniteda je smiješna i bez Maguirea, ali srećom po njih Cristiano Ronaldo još igra fudbal

Slatka-Tajna.Eu

Arsenal vodi na poluvremenu

Menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick odlučio je na meču protiv Arsenala ostaviti na klupi kapitena Harryja Maguirea.




M. Šljivak



Foto – Screenshot



Na ovaj potez njemački stručnjak se odlučio jer je 29-godišnji fudbaler pod velikim pritiskom od strane navijača od kojih je tokom sedmice dobio i prijetnje bombom.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Morao sam donijeti odluku između njih trojice (Lindelof, Varane, Maguire). Samo dvojica mogu igrati, a Harry je imao tešku sedmicu. Odlučio sam da ga odmorim i da krenu Varane i Lindelof”, rekao je pred utakmicu Rangnick.

Međutim, iako je Maguire na klupi odbrana Crvenih đavola je već nakon tri minute pokazala da je i bez njega poprilično smiješna.

Ubačena lopta sa strane prošla je pored Varanea i Tellesa i došla je do Sake. Potom se iza leđa Dalota i Lindelofa iskrao Nuno Tavares i iskoristio je asistenciju Sake da zabije gol za 1:0.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

OVDJE pogledajte gol kojeg je primio Manchester United.

Nova greška odbrane Uniteda stigla je nakon pola sata igre. Telles ruši Bukaya Saku u u kaznenom prostoru, sudija Craig Pawson pokazuje na bijelu tačku, a Saka zabija za 2:0.

OVDJE pogledajte drugi gol.

Srećom po United još uvijek fudbal igra Cristiano Ronaldo. Portugalac je u 34. minuti zabio gol za 2:1. OVDJE pogledajte taj gol.

Treba istaći da je ovo CR-u 100. pogodak u engleskoj Premier ligi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gubitak mladog života, teško je pronaći riječi utjehe…

U subotu promjenjivo, uz slabije jugo, ali ponegdje i dalje kiša