in

NADA TOPČAGIĆ NEĆE SKUPI AUTOMOBIL: Rols Rojs troši puno

Slatka-Tajna.Eu

Nada Topčagić je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografije novog Rols Rojsa koji joj je stigao, te je potom navela da ga ne želi.

Pjevačica je rekla da novi automobil troši oko 25 do 30 litara goriva na 100 kilometara i da ga vraća jer je stigao baš u trenutku poskupljenja goriva, međutim uslijedio je obrt.

– Konačno stigao Rols Rojs, fenomenalan je, ali ga vraćam, jer je stigao u vreme kada je poskupjelo gorivo, a on troši oko 25 – 30 litara na 100 km! Ipak se vraćam svom “Rendž Roveru” – napisala je.

Reakcije su bile razne u komentarima: “Ima se za Rols Rojs, a nema se za gorivo”, “plačem od smijeha”, “totalni si hit”, ” šta je to za tebe, možeš ti to”.

Nada se, međutim, sad još jednom oglasila ovim povodom i navela da je došlo do zabune.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Definitivno me moj suprug, Zlatko, uvjerio da, koliko god ljudi tvrde da me znaju, povjeruju u svakakvu glupost koja se objavi o meni. Još mi reče da ću uz zavist da vidim i mnogo zlobe u komentarima, i bio je u pravu! Ja ovakav auto ne bih uzela ni džabe, a kamoli da dam toliki novac za njega. Nikada nisam patila za automobilima zarad prestiža, već samo da mi služe da me preveze. Ima mnogo pametnijih stvari gdje treba uložiti novac, ovo je automobil našeg prijatelja iz Starih Banovaca, koji me je vozio u Milano na rođendan Ibrahimovića. Došao čovjek do naše vikendice sa jednim od svojih automobila, a ja se samo slikala u njemu, na njegovo insistiranje! Dragi moji, ja sam i dalje u mom automobilu iz 2004. godine, Frilenderu, koga ne bih dala za ovaj Rols Rojs ni da mi doplate! – navela je Nada na pomenutoj društvenoj mreži.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U razgovoru sa Komšićem i Džaferovićem načelnik Ljubinja naglasio da će tražiti od Vlade RS da im ustupi prostorije tamošnjeg hotela koji nije u funkciji

Meazza “eksplodirala” u 30. minuti: Inter poveo protiv Rome