in

DRAGICA ZLATIĆ JE I DALJE SAMA: Ako ništa, ostariću s mačkom kao Lepa Lukić

Slatka-Tajna.Eu

Dragica Zlatić tvrdi da je uvijek spontana i da često ne mari da li će da se „izlane“ pred kamerama, a kada je ljubav u pitanju jako je iskrena

-Uvijek i u ljubavi kažem šta mislim, pa se poslije pet sekundi ujedem za jezik. Joj, ja što volim da istrtljam svašta i da kažem ono što mislim i ono što ne mislim, ali se uzdam u to što ljudi koji me poznaju shvate da ja to tako ne mislim. Baš moj prethodni partner mi je uvijek pričao da zna da ne mislim sve ono što sam mu rekla. Dobro je da je ukapirao da ja ne mislim sve što kažem inače bi sigurno mislio da sam poremećena – priznala je Dragica.

Ona je dodala da voli da sasluša iskusnije, te da je spremna da čuje savjet, ali ne uvijek i da prihvati.

-Kad god sam slušala iskusnije žene i starije od sebe uvijek su mi govorile da neke stvari ipak treba zadržati za sebe, ne treba muškarci sve da znaju- rekla je Zlatić

Mnoge zanima ljubavni život pjevačice, a ona je na ovu temu već pričala. Sada je priznala da je slobodna i da još uvek nema partnera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Na ljubavnom planu se ništa ne dešava, pauza jedna duže vrijeme s obzirom na to kako sam zadnji put prošla mislim da će ovaj put biti duže, ali ja sam navikla na to. Prije ove veze sam bila dvije godine sama, vidjeću, ne znam, ako se desi desiće se, kao što mi se i prošli put desilo kao grom iz vedra neba, valjda će i sada. Ako se baš ne desi šta ću, imam mačku pa ću sa njom ostariti kao Lepa Lukić -našalila se Dragica na svoj račun.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOVE OPTUŽBE NA RAČUN NAŠE DRŽAVE: Rusi bez dokaza tvrde da je 167 plaćenika iz BiH bilo na ratištu u Ukrajini

MILICA PAVLOVIĆ: U Beograd sam iz Zagreba donosila modrice