in

Banjalučki Borac upisao minimalnu pobjedu protiv Radnika

Slatka-Tajna.Eu

Na stadionu Asim Ferhatović Hase danas je odigran susret 27. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Tuzla Cityja.

Tuzlanska ekipa ostvarila je pobjedu minimalnim rezultatom 0-1, te tako stigla do vrlo važne pobjede u borbi za drugu poziciju u bh. prvenstvu. U prvom poluvremenu Sarajevo je bilo ofanzivnije, bolje stajalo na terenu, ali je Adnan Džafić prije kraja prvog poluvremena šokirao domaće pogotkom za 0-1.

Pogotku Džafića prethodilo je igranje rukom istog igrača, ali sudija je odlučio da se igra nastavi, te regularno prihvatio pogodak. U prilogu ispod možete vidjeti da je Džafić igrao rukom, ali sudija nije tako mislio.

Foto: printscreen

U drugom poluvremenu Sarajevo je pokušavalo stići do poravnanja, a između ostalog dogodila se i nemila scena na terenu. Fudbaler Sarajeva Rifet Kapić srušio se na teren, a intervenisala je i Hitna pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu. Nadamo se da će igrač bordo tima biti dobro.

Do kraja utakmice Sarajevo nije uspjelo stići do poravnanja, iako je bilo dosta izglednih prilika pred golom gostiju. Jednostavno, zakazala je završnica pred golom Tuzla Cityja.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

MILICA PAVLOVIĆ: U Beograd sam iz Zagreba donosila modrice

Sutra odluka Le Pen ili Macron