in

BIO SAM UCJENJEN: Ivan Gavrilović o rijalitiju koji je za njega bio katastrofa

Slatka-Tajna.Eu

Denser Ivan Gavrilović više puta oprobao se u rijaliti programima, a poslednji u kojem je učestvovao ostavio je na njega brojne posljedice, te je u jednom momentu bio i pred razvodom sa suprugom zbog toga što ju je javno prevario. Gavrilović je sada otvorio dušu i otkrio da je bio ucjenjen da uđe u rijaliti, a po ovim televizijskim formatima najoštrije je opleo.

Ovo posljednje je bilo katastrofa, uslovljavanje neko, tako da to ćemo da vidimo kako će da se riješi, ucenjivanje. Puste ti kao neku blokadu, kao duguješ pare, pa ti onda odeš tamo i vidiš da se polako spletkari oko tebe neka priča, a ti pojma nemaš, niti si u tom fazonu.Međutim, onda upadaš u zamku da pomisliš da li je to neka sekta – rekao je denser.

Tako da ću ja to polako da rasčlanim i vidim o čemu se radi, o kakvim se tu silama radi i da li stvarno neko može toliko da te obeznani i da te dovede u poziciju da ne znaš gdje udaraš, bez obzira na to što moliš i što ti tata umire godinu dana i što imaš probleme u kući. Ne gleda se ko je emotivno i psihički stabilan nego se gleda žrtva koja će kao žrtveno jagnje biti uhvaćena– rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bayern i Milano ostvarili važne pobjede

Je li Milanović zaista ruski agent? Ima sramotne stavove