in

Aco Pejović: Ne bih volio da mi kćerke postanu pjevačice

Slatka-Tajna.Eu

Popularni pjevač Aco Pejović bio je na koncertu muzičke škole „Supervoice“, koju pohađa njegova najmlađa kćerka. Iako je tokom godina više puta govorio da ne bi volio da njegove kćerke zagaze u pjevačke i estradne vode, ne protivi se tome što njegova nasljednica iskazuje interesovanje za muziku.

„S obzirom na to da je u pitanju Suzana i njena škola, siguran sam da su svi sjajni. Ona zaista školu vodi vrhunski i znam da su njeni polaznici veoma dobri i kvalitetni. Večeras sam ovdje zato što je moja najmlađa kćerka kod nje na pjevanju, pa sam došao da je bodrim na završnom koncertu“, rekao je Pejović za „Novu“.

Objasnivši da je u pitanju javni čas, a ne takmičenje, Pejović je, ipak, naglasio da njegova ćerka ima tremu.
“Ona neku tremu ima, ali nema razloga. Ovo nije takmičenje, prosto javni čas da svi pokažu šta su uradili prethodnih šest mjeseci, koliko su tamo. Vidjećemo kakva će biti”, rekao je on.

Poredeći današnje vrijeme i ono u kojem je on započeo karijeru, navodi da je danas mnogo lakše “probiti se”.

“Čini mi se da je danas mnogo lakše doći do nekih pozicija u odnosnu na ono vrijeme kada smo mi počinjali. Onda se drugačije radilo i mediji su drugačiji bili, nije bilo toliko medija kao danas i društvenih mreža. Danas je mnogo lakše na estradi. Sad, mnogo stvari, mnogo prepreka je bilo u životu. Naprosto, svakom moraju kockice da se slože, nije to pjevati, pa samo pjevati”, rekao je pjevač.

Dodao je da ne bi volio da njen poziv bude pjevanje. Ističe da se divi svojim koleginicama koje su na estradi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Iskreno, ne mislim da će da gradi karijeru u ovom poslu, ovo je samo hobi. Lijepo je znati pjevati ili svirati neki instrument kada si u društvu s prijateljima. U našoj zemlji biti pjevačica je – jako teško. Uvijek kažem da se divim svojim koleginicama koje se bave ovim poslom. To su neprospavane noći, još ako imaju porodice, noć ubija, a sutra moraš da ustaneš, jer imaš milion obaveza. Mislim da je sve to jako teško”, objasnio je Pejović za “Novu”.

Na pitanje da li joj je davao savjete pred sinoćni javni čas, pjevač kaže – ne.

“Ne, apsolutno ne. Ona je prateći mene i te moje krize, odnosno treme koje sam imao pred velike koncerte, to vidjela od mene”, kaže Pejović o svojoj mezimici.

(EXPRESS/NOVA.RS)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Creating Wealth Without Risk

Ne pomaže ni sjajni Jokić, Golden Stejt poveo sa 3:0