in

ZAPOČINJALA JE FIZIČKE OBRAČUNE: Bivša Džonija Depa konačno priznala da ga je maltretirala

Slatka-Tajna.Eu

Džoni Dep tokom, kako ga mnogi nazivaju, suđenja godine – nastavlja da o bivšoj supruzi Amber Herd stvara sliku istinski zle žene u javnosti. Par je, podsjetimo, na sudu zbog toga što je zvijezda „Pirata s Kariba” uperio prstom u nekadašnju ženu akonto „ispovijesti u kojoj ga je obilježila kao nasilnika”.

  Pred ovaj susret, ona je na svom Instagramu u saopćenju za javnost ponovila kako ga nikada nije imenovala, ali da se i dalje nosi s posljedicama „s kakvim se nosi svaka žena koja progovori posle udara moćnog muškarca”.

Osim što je oštro negirao da ju je ikada udario, kao i bilo koju drugu osobu ženskog pola, Dep je ispričao i kako je, u stvari, ona njega gotovo redovno napadala. Pakao je, prema njegovim riječima, počeo oko godinu dana pošto su uplovili u veliku ljubav – tako što je ona „ispaljivala brojne sarkastične, ponižavajuće, agresivne, pa zatim otrovne bljuvotine na njega”, prenosi „BBC”.

 Herdova je podigla i kontratužbu akonto ovoga, od 100 miliona dolara.

– Počelo bi šamarom ili guranjem. Možda bacanjem daljinskog upravljača u glavu. Nekad i čaše vina u moje lice. Sve u svemu, imala je potrebu za konfliktom – pričao je Džoni. 

Nastavak Depovog iskaza zakazan je za četvrtak, napominju strani mediji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Glumac se, između ostalog, dotakao i izvjesnih fekalija na njegovoj strani kreveta, što je sve iznova zgrozilo. To mu je, navodno, priredila u stanu koji su dijelili.

– Tako bizarno, groteskno, da sam se od šoka samo smijao – izjavio je.

Herdova je to negirala, ističući kako ni ona niti njeni prijatelji nisu to uradili, jednostavno – rekavši kako joj je čitava ideja „odvratna”.

The post ZAPOČINJALA JE FIZIČKE OBRAČUNE: Bivša Džonija Depa konačno priznala da ga je maltretirala appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Italija više neće kupovati ruski plin

Scholes dao šokantan prijedlog Unitedu za kraj sezone