in

KOCKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Nikola Grujić prokockao dva stana, brak i radio na psihijatriji

Slatka-Tajna.Eu

Život Nikole Grjića psotao je zanimljiv medijma od ulaska u “Zadrugu”.Afera sa Mimom Šarac ga je koštala braka ,a sada je govorio o tome šta se dešavalo prije rijalitija i otkrio je zbog čega je u dugovima.

-Dosta stvari se ovdje nagađalo, neka priča ko ša hoće, meni je bitno da ja znam šta je istina. Odakle početi, ja dolazim iz jedne ugledne porodice koja nema mrlju, mama i tata su medicinski radnici, imamo salon. Sestra je isto završila, ja sam ostao na trećoj godini medicinske. Prvi posao mi je bio u kladionici, radio sam dva mjeseca i tu sam se mnogo ukanalio. Prvi put kada sam se zadužio, to je bilo zbog najboljeg prijatelja. Ja se zadužio kod nekih ljudi da dam njemu i kada je on riješio svoj problem pobegao. Radilo se o 500 eura, ja sam se zadužio, a to je prije 10 godina bilo teško. Morao sam da radim i onda je krenuo još gori kanal, kada imaš ključ onda kreće još gore. Ja sam se zaduživao dosta, ne bih pričao kako i šta i morao sam i da počastim preko onoga što sam uzeo. Prestao sam da radim u kladionici jer sam napravio haos , dobio sam otkaz i tu sam ostao dužan – ispričao je Gruja.

Baka i majka su prepoznali talenat, rođene sestra je završila srednju muzičku, uvijek je bila povučena i nije se bavila muzikom. Otac i majka su bili u folkloru, na jednoj televiziji sam ušao u uži krug takmičenja, poslije sam bio četiri godine takmičar u jednoj muzičkog takmičenju. Tamo sam upoznao Sandru… Ostao sam u toj kući, nakon toga sam bio tražen i dolazimo do trenutka kada nastupa korona. Neću da pričam o ciframa, izgubio sam pare na provod i kocku, ali sam mogao da imam dva stana u Beogradu. Nisam više zarađivao puno, morao sam da se zaposlim da se u psihijatriji, dobio sam otkaz kada je bio višak, poslije su me zvali često ali sam odbijao jer sam se bavio pjevanjem. Kada je krenula korona, mogao sam da se vratimo tamo jer imam dvoje djece i moram da zaradim, a tada sam bio profesionalan igrač. Uzeo sam pare od druga, ja ne znam čime se on bavi, znate da su navodili ovdje, počeo sam da gradim sprat sa ženompričao je Gruja.

-Ja sam ovdje u Zadruzi sjeo četiri puta za rulet, više me to ne privlači, kocka mi je uništila život, mogao sam dosta da steknem. Suprugu sam upoznao preko druga, poslije mesec dana samo počeli da živomo zajedno, živjeli smo u stanu, pa kod mojih, posle smo otišli u Pančevo, poslije opet kod mojih jer smo dobili drugo dijete. Tu ženu ne možeš da ne zavoliš – pričao je Gruja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Boli me što mi spominju ovdje djecu, niko ne može da mi kaže da nisam bio savršen otac. Radio sam dva posla, svako slobodno vrijeme sam njima posvećivao, kćerku sam učio slova i brojeve, kada mi je poslala pismo za slavu vidio sam da je naučila. Gledao sam njene treninge i sve – pričao je Gruja.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vertical Explosion Training Program

Engleska sve privlačnija: Nakon Newcastlea još jedan klub će dobiti bogatog vlasnika