in

IMA I NEMIRNE DJECE: Saleta Tropika i Jovanu Pajić ujedinio kćerkin rođendan

Slatka-Tajna.Eu

Cjelokupnu javnost je prije izvjesnog vremena šokirao iznenadni razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika, a pratioci bračnog para mjesecima nisu željeli vijest o razlazu da prihvate. Nadali su se da odluka nije konačna, te da će između Jovane i Saleta doći do pomirenja.

Estradni par za koji se vjerovalo da su skladni i da im mir ništa ne može narušiti, uprkos nadanjima obožavatelja, nakon 10 godina braka donijeli su odluku da se razvedu, a pjevačica se čak sa kćerkama Helenom i Đinom iselila iz porodičnog stana, što je i poslkednju nadu o izmirenju ubilo.

Ipak, splet okolnosti i najradosniji dan u njihovom životu učinio je da su se Jovana i Sale nedavno ponovo našli na okupu sa osmijesima na licu.

Naime, nekadašnji supružnici zajedno su priredili rođendansku proslavu svojoj mlađoj mezimici Đini. U jednoj igraonici oni su okupili članove porodice i prijatelje, kao i drugare iz vrtića slavljenice, a fotografije koje su osvanule na Jovaninom “Instagram” profilu svjedoče koliko su se lijepo proveli, kao i koliko su ponovo bliski.

Pored slike na kojoj pozira sa kćerkom uz svu rođendansku dekoraciju i balone, pkevačica je podelila i post sa Saletom a u opisu šaljivo napisala:

– A ima i nemirne djece – aludirajući na svog bivšeg supruga sa kojim je očigledno u dobrim odnosima, sudeći prema komentaru.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Savezu “Menerali” stigla podrška iz Mozzarta

Niču spomenici ratovima ne miru