in

IAKO VIŠE NISU UČESNICI “ZVEZDA GRANDA”: Saša Popović i dalje oblači Braću Kazić

Slatka-Tajna.Eu

Braća Kazić, Dimitirije i Aleksandar, bili su učesnici “Zvezda Granda”, ostavili sjajan utisak istinskih narodnjaka.

I naravno pridobili pažnju onih koji vole taj muzički žanr. Mentor im je bio Saša Popović, no i dalje ih bodri, podržava i pomaže. Naime, svaki njihov nastup Saša pokušava osmisliti. Mnogi kažu genijalac ostaje genijalac, a Saša je upravo to kada je šoubiz u pitanju. Svoju kreativnost je još jednom izveo na površinu, pa je tako svaki nastup braće Kazić osmislio na simpatičan način.

Prije nekoliko dana, prije nego što su predstavili svoju novu pjesmu „Sećanje“, Saša je uposlio voditelje i dao im zadatak da pronađu perike za njih dvojicu, korpu iz supermarketa, odore i još neke od detalja. I zaista je to predstavljanje nasmijalo sve u studiju.

Jedan od braće je sjedio u korpi ukrašenoj raznim detaljima, drugi je upravljao korpom i sve je bilo presmiješno mada je njihova nova pjesma preozbiljna, bar kada je u pitanju primjer čistog folka jer je aranžman raspisao Aco Sofronijević.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve je dobilo šmek pravog dobrog narodnjaka. Inače, braća Kazić su u posljednje vrijeme prezaposleni, a Saša je tu da osmišljava njihove odore koje su svakog puta drugačije.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Advokatica Dragana Vikića: Pravda je zadovoljena

HungoSem – Fight Off All Intrusive Fungus In Your Body.