in

PRENAPADNA JE: Josipa je grizla “Gospodina Savršenog” i pokušala mu skinuti kupaće gaće

Slatka-Tajna.Eu

Nakon povratka Poline u šou Gospodin Savršeni’ ponovno vlada napetost u vili, a Toni je pokušao oraspoložiti djevojke pozivom na zanimljiv grupni spoj. 

Polina, Maria, Josipa, Danijela, Stankica i Amra pozvane su na spoj i jako im se svidjelo što im je Toni pekao roštilj. Gospodin Savršeni podijelio je djevojke da jedna pomogne njemu, a ostale da naprave salatu i pića, a Josipa je odmah iskoristila priliku i odlučila pomagati Toniju.

Prešle su odmah na salate i koktele, a ja sam si uzela glavno jelo – u svom stilu rekla je Josipa. Josipi je bilo nelagodno zbog jučerašnjeg priznanja da se zaljubila, ali Toni joj je dao do znanja da cijeni njezinu iskrenost i hrabrost.

Nakon roštilja djevojke i Toni zabavljali su se uz bazen, a Amra i Toni čak su uspjeli razmijeniti nekoliko zagrljaja pred ostalima djevojkama.

Mi otpočetka uspijevamo razvijati naš odnos čak i kad su druge cure tu – rekao je Toni i potom pozvao Amru na razgovor. Bez obzira na to, djevojke Amru ne doživljavaju kao konkurenciju.

Znam da ako se ja sviđam Toniju, onda mu se ona ne sviđa – komentirala je Polina, no Stankica je dodala kako joj počinju smetati ti spojevi s drugim djevojkama jer i s njima onda produbljuje odnos. 

Josipa je u bazenu grizla Tonija i pokušala mu skinuti kupaće gaće. On je komentirao da mu je drago što se opustila, no nekima od djevojaka se njeno ponašanje nije svidjelo.

Prenapadna je –rekla je Maria.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zastrašujući podaci o ukupnim ruskim gubicima u ljudstvu i tehnici od početka agresije, Ukrajina preuzela protuzračne sisteme ‘Mistral’…

Vimbldon zabranjuje nastup ruskim i bjeloruskim teniserima?