in

IVANA ŠAŠIĆ SE RAZVODI: Poklonila sam Bojana ljubavnici, izdaju ne praštam

Slatka-Tajna.Eu

Vijest o razvodu bivše zadrugarke i pjevačice Ivane Šašić i Bojana Simića zatekla je javnost, s obzirom na to da se činilo da je u njenom braku sve idilično. Bili su u braku pet godina, a Ivana je saznala da joj je suprug nevjeran.

Nakon što se medijima pronijela informacija da je Šašićku jurila ljubavnica njenog muža po Šapcu, pjevačica se oglasila i otkrila šta je istina.

– Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da, sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je, muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv, a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam – objasnila je Ivana i nastavila:

– Ja sam joj ga poklonila, nije željela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kažem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni dio života i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji moguci način. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema – dodala je pjevačica.  

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Hvala svim dragim ljudima koji mi šalju poruke podrške. Hvala mojim prijateljima, što su kao i uvijek, uz mene. Ja sam sretna žena – zaključila je Šašićeva.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Velika radost u Maroku: “Bliži se trenutak”

UEFA dijeli navijačima besplatne karte za finala LP i EL