in

Dr. Zo najavljuje premijeru novog singla – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo najavljuje premijeru svog novog singla. Na ovom projektu sarađivao je sa mladim izvođačem Armenom Strikovićem.

Kako nam otkrivaju, početak ove lijepe i pomalo neobične muzičke priče, desio se u Gradskoj biblioteci “Visoko”. Rodila se ideja pokloniti Svjetskom danu Knjige veću pažnju, 23. aprila kada se simbolično obilježava dan knjige. UN-ova organizacija za obrazovanje, nauku i kulturu UNESCO, obilježava ovaj dan uz pomoć brojnih izdavača, učitelja i stručnjaka za komunikacije.

Svojim singlom koji nosi simboličan naziv “Biblioteka” Dr. Zo želi svakoga, a posebno mlade, potaknuti na čitanje te promovisanje izdavaštva i zaštitu intelektualnog vlasništva.

Ideja za spoj knjige i muzike nametnula se u pokušajima da se obilježavanje jubilarnih 75 godina visočke ustanove obilježi tako što se se napraviti iskorak koji će ostati trajnije upamćen – otkriva Hodzić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPremijera je zakazana za subotu, 23. 4. u 13 h na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Četvorica rudara poginula u poljskom rudniku ugljena

Velika radost u Maroku: “Bliži se trenutak”