in

NISAM ZNALA ŠTA ĆU SA SINOM:Vesna Đogani o borbi sa depresijom

Slatka-Tajna.Eu

Denserka Vesna Đogani javno je govorila o depresiji sa kojom se suočila u periodu nakon što je na sviet donela sina Adrijana.

– Znam da mnoge žene ćšte o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svijet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo koju aktivnost u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći – ispričala je Vesna prilikom gostovanja u jednoj emisiji i otkrila da je Đole činio sve što je bilo u njegovoj moći ne bi li joj pomogao.

– Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim.Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari – priznala je pjevačica koja je zbog teškoća u roditeljstvu morala da se obrati i psihoterapeutu.

Kada se činilo da stvari dolaze na svoje mjesto, Vesna se suočila sa novim problemom. Kako je Adriano bivao stariji, pjevačica je sve manje uspjevala da izađe na kraj sa njim pa je odlučila da ponovo potraži stručnu pomoć.

Presudan trenutak za donošenje takve odluke bio je kada je shvatila da, ukoliko ne preduzme ozbiljne mjere, neće moći da nastavi dalje ni u jednom segmentu života.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kako je Adriano postajao sve stariji, nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom djetetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umio je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj mjeri – zaključila je ona.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Od početka agresije ruska vojska ostala bez 169 aviona i 150 helikoptera, užasne scene nakon napada na Nikolajev…

POKAZAO DJEVOJKU: Voyage joj krije lice, ali su svi prepoznali o kome je riječ