in

“MAFIJAŠ” ISPUNIO OČEKIVANJA: Indy putuje,a pjesma se sluša

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Indira Iny Aradinović danima se baškari po Evropi. Naime, otkako je zadovoljna na emotivnom planu, folk zvijezda malo vremena provodi u Srbiji. Uprkos tome što je jedna od najtraženijih pjevačica na terenu, Indy se maksimalno prepustila emocijama i lijepom životu, pa je slobodne dane iskoristila za obilazak država Evropske unije.

Zanimljivo je da je ona danas objavila novu pjesmu “Mafijaš”, te je u njenu ekranizaciju uložila malo bogatstvo.

Umjesto da je, kao i sve njene kolege, promoviše u Beogradu u TV emisijama i digitalnim medijima, ona putuje i uživa. Očigledno joj se može jer ne zavisi od nikoga i ničega, pa će i za promociju biti vremena. Ona trenutno boravi u Opatiji, te svoje fanove redovno izvještava najsvježijim fotkama.

Za kratko vrijeme, njen spot postao je viralan na društvenim mrežama pa je mnogi šeruju s profila na profil. Doduše, mnoge je “zapalila” svojim fizičkim izgledom jer niko nije ostao ravnodušan.
-Auuu, kakva bomba. Bolja si od svake pjevačice, samo naprijed. Stara, a nova Indy. Bravo mačko, samo naprijed, uz tebe smo. Zaslužuješ na budeš na tronu. Ova nova pjesma “Mafijaš” će nadmašiti tvoju vanserijsku “Bato, bre”- glase samo neki od komentara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim povodom oglasila se i Indy, koja ima velika očekivanja.
– Hvala svima na divnim komentarima. Za mene je ovo poseban dan jer sam objavila pjesmu “Mafijaš”, na kojoj sam posvetila dosta rada, vremena i truda. Za mene je svaka moja numera posebna jer ima svoju priču, a ovim novim singlom želim da najavim svoj povratak i neću vas izneveriti. Voli vas vaša Indy – napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ronaldo će pustiti suzu: S Anfielda stižu scene za vječnost

Kako je Rusija dobila grad u srcu Europe u kojem navodno drži nuklearno oružje?