in

Gospodski potez: Cadiz šokirao Barcelonu, a onda oduševio svijet fotografijama svlačionice

Slatka-Tajna.Eu


U znak zahvalnosti na gostoprimstvu


Fudbaleri Cadiza sinoć su šokirali Barcelonu na Camp Nou jer su pobijedili sa 1:0.



Cadiz je došao do zlata vrijednih bodova u borbi za opstanak i historijske pobjede na stadionu Barcelone za koju je ovo bio još jedan šamar nakon ispadanja iz Evropske lige.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Barcelona je sinoć ponovo razočarala svoje fanove i propustila priliku da se na drugom mjestu koliko-toliko odvoji od Seville i Atletico Madrida. Međutim, Katalonci tu priliku nisu iskoristili jer su doživjeli novi šokantan poraz.

Trenutak odluke na ovom meču desio se u 48. minuti kada je Lucas Perez zabio jedini pogodak. Cadiz se do kraja utakmice branio svim silama, te je uspio da sačuva mrežu i dođe do velika tri boda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon utakmice gosti su napravili pravu feštu u svlačionici i proslavili su pobjedu, ali su poslije meča oduševili fudbalsku javnost objavom na Twitteru.

Naime, iz Cadiza su odlučili da u potpunosti očiste svlačionicu u kojoj su boravili i na taj način su se zahvalili Barceloni na odličnom gostoprimstvu.

“Čast je igrati na Camp Nou i upisati historijsku pobjedu. Zahvaljujemo se Barceloni na odličnom tretmanu i gostoprimstvu kao i uvijek. Želimo vam mnogo sreće u nastavku sezone”, objavili su iz Cadiza uz fotografije svlačionice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZAR MISLE DA SMO GLUPI?: Gledatelji negoduju nakon što je Albina pobijedila u “Plesu sa zvijezdama”

Fudbalski savez odabrao izvođača za izgradnju hibridnih terena