in

Dugmići sviraju ponovo na stadionu Eintracht – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Legendarna grupa Bijelo Dugme će 30. 4. 2022. svirati na Stadionu Eintracht Frankfurt Deutsche Bank Park.

Nakon spektakularnog meča u kojoj je Filip Kostić velikoj Barseloni zabio dva pogotka i plasirao se u polufinale Lige Evrope, spremni smo za još jedan spektakl. Na stadion dolazi Bijelo Dugme! Dijaspora iz cijele Evrope dolazi na događaj koji će obilježiti tekuću godinu. Na koncertu će prisustvovati i većina fudbalera Eintrachta među kojima je i sam Kostić. Upravo on je prvi kupio karte za sebe i svoje prijatelje. Svoj dolazak najavili su i mnoge poznate ličnosti poput boksera Felixa Štruma, Adnana Karića i Denisa Stojnića. Ovu informaciju potvrdio nam je organizator koncerta, gosp. Njego Klačar. Organizatori će se pobrinuti da svaka sitnica bude dovedena do perfekcizma, kako se moglo primjetiti i na ranijim koncertima.

Nesumnjivo je da će ova noć svima ostati u lijepom sjećaju. Vrijeme je da se opustimo i zabavimo nakon stresnog perioda pandemije koji je iza nas. Eintracht

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bijelo dugme – fenomenalni Goran Bregović Brega sa Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom napravit će još jedan spektakl. Kako kažu u najavi: Ko ne poludi, taj nije normalan!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izetbegović i Džaferović podržali zdravstvene radnike ispred Vlade KS

PRIJATELJI S POVLASTICAMA:Nikolina Pišek u Madridu odabrala dobro društvo