in

KAO PRAVI PROFESIONALAC: Hana Rodić imala estetski zahvat i došla na snimanje “Gospodina Savršenog”

Slatka-Tajna.Eu

Ekipa, da raščistimo što se dogodilo s mojim izgledom u “Gospodinu Savršenom– započela je Hana Rodić  neslužbena pobjednica prve sezone  ‘Gospodin Savršeni’ i influencerica, objavu vezanu za njezin izgled tokom nedavnog gostovanja u showu.

Hana je stigla pružiti kandidatkinjama podršku i dati im korisne savjete za osvajanje srca ‘Savršenog’, međutim, gledatelje je iznenadio izgled njenog lica,pa su komnetarisali da je pretjerala sa botokosm i filerima, te da izgleda neprirodno.

Kako kaže, šou je sniman davno, a tek emitiran u četvrtak navečer. Dan prije snimanja Hana je imala zakazane estetske tretmane, a profesionalka kakva je, htjela se pojaviti na setu.

 -Otišla sam na filere i napravila sve što se napraviti dalo, a dan nakon su me zvali na snimanje .Umjesto da sam ostala odmarati doma, tako ‘natečena’ dok sve ne sjedne na svoje mjesto…otišla sam na snimanje kao profesionalac. Super bi bilo da su je pozvali na snimanje idući dan jer onda bi svi mogli vidjeti kako se izgleda dva dana nakon estetskih tretmana.Zato sam par dana kasnije izgledala kao prava Bombshell – dala je svima do znanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VegieFresh – Keep Your Food Fresher Longer

Ako je ovako na treningu, šta će tek onda da bude u srijedu na Poljudu protiv Dinama?