in

Dragana Mirković je svom suprugu posvetila čak 26 pjesama, znate li neku od njih?!

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima zahvaljujući svojim čuvenim hitovima koji se godinama slušaju.

Dragana je, po mnogima, najveća balkanska zvijezda, a njeni albumi spadaju u najprodavanije na ovim prostorima. Svoju karijeru pjevačica je, za razliku od mnogih svojih koleginica, izgradila zahvaljujući svom trudu i velikom talentu, a za skandale u njenom životu nikada nije bilo mjesta.

Mirkovićeva je svoj privatan život od početka karijere sa velikom pažnjom skrivala od radoznale javnosti, a svoju djecu sina Marka i kćerku Manuelu nikada ni pod razno nije željela da pokazuje u medijima.

S druge strane, sa svojim suprugom, uspješnim biznismenom iz Beča, Tonijem Bjelićem više puta je prisustvovala važnim društvenim dešavanjima, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Ipak, nismo imali pojma da Dragana pominje svog dragog u čak 26 svoje numere!

Na internetu se pojavio video klip koji predstavlja na koje sve, moramo da primjetimo – vrlo maštovite, načine Dragana tepa svojoj voljenoj osobi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– “Lepi moj”, “zlato moje”, “milo moje”, “luče moje”, “duša moja”, “srećo moja”, “srce moje”, “mali moj”, “jedino moje”, “moje voljeno”, “šećeru moj”, “moj leptiru”, “moje sve”, “jedini moj”… – samo su neki od epiteta kojima se Dragana obraća voljenoj osobi, pa pretpostavljamo da je u pitanju njen suprug.

Ovu hit kompilaciju od čak dvadeset šest hitova i isto toliko nadimaka možete pogledati ovdje:

(express/espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ekonomske posljedice Dodikove politike po RS

Rusi opet po svom: Nova “žrtva” je Bayern!