in

Supruga Brooklyna Beckhama samo nekoliko dana nakon vjenčanja: “Uništena sam!”

Slatka-Tajna.Eu


Žali zbog dešavanja u Ukrajini


Dvadesettrogodišnji Brooklyn Beckham, sin bivšeg nogometaša Davida, nedavno se oženio glumicom Nicolom Peltz (27).



Milijarder Nelson Peltz, otac Brooklynove supruge, organizovao je spektakularno vjenčanje na kojem su prisustvovale mnoge zvijezde, a David Beckham je novopečenom bračnom paru darovao poklon vrijedan 600.000 eura. Naime, on je na vjenčanje stigoa u Jaguaru XK140 iz 1954. godine modificiran po standardima 21. stoljeća, s električnim punjenjem. David i njegova supruga Victorija tako su oduševili mladence.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Neke od poznatih ličnosti s vjenčanja su Tom Brady i njegova supruga, Snoop Dog, Eva Longoria, Serena Williams, Gordon Ramsay…

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz živjet će u vili vrijednoj 10,5 miliona dolara na Beverly Hillsu, kupljenoj neposredno prije vjenčanja.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nekoliko dana kasnije Brooklynova supruga Nicola priznaje da je uništena. Naravno, ne morate brinuti, ne radi se o nikakvoj svađi između nje i Brooklyna, već je glumica zaprepaštena stanjem u Ukrajini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Glumica je podijelila sliku na kojoj se pojavljuje sa svojim ocem uz koju je dodala opis u kojem govori o tragičnim događajima koji se događaju u Ukrajini, najavljujući pritom da će pokrenuti kampanju prikupljanja sredstava za ljude pogođene ratom.

“O ovoj temi govorio je i moj otac na našem vjenčanju. Brooklyn i ja smo shrvani onim što se događa u Ukrajini i tražili smo donacije na CareOrgu umjesto vjenčanih darova. Sve je korisno”, objavila je Nicola na Instagramu.

Rat u Ukrajini traje od 24. februara nakon početka ruske invazije koju je naredio ruski predsjednik Vladimir Putin. 

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Žestoke borbe za Mariupolj, nove pobjede Ukrajinske vojske, Rusi tvrde da su oborili avion sa vojnom pomoći zapada…

Đoković se rastao sa Vajdom jer nije htio da se vakciniše?