in

Pravo poniženje za Barcelonu slijedi tek sutra

Slatka-Tajna.Eu

Na meču protiv Cadiza

Barcelona će rane od ispadanja iz Europa lige i poraza od Eintracht Frankfurta pokušati izliječiti u ponedjeljak domaćim susretom protiv Cadiza. 




A. Čaušević



Navijači Barcelone i svlačionica su i dalje kivni na klupsko rukovodstvo što su omogućili da Nou Camp bude ispunjen navijačima Eintrachta prije nekoliko dana.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Upravo iz tog razloga navjerniji navijači Barcelone “Grada de Animación” su saopštili kako neće prisustvovati domaćem meču protiv Cadiza što je novi šamar katalonskom gigantu.

Tako će dio tribina iza sjevernog gola biti prazan pa će mnogi ovaj potez protumačiti kao novo poniženje jer osim što je Barcelona dozvolila da Nou Camp ispune gostujući navijači, dovela se u situaciju i da im navjernija publika okrene leđa.

“Prošlog četvrtka smo doživjeli dan koji će uvijek biti označen kao najveća sramota koja se dogodila u našoj kući pretvarajući nas u kamene goste na tuđoj zabavi”, između ostalog se navodi u saopštenju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Grupa je prisustvo 30.000 navijača Eintrachta na tribinama Nou Campa opisala kao poniženje za cijeli klub.

Navijači su poručili da je želja za što većom zaradom omogućila inzaviju navijača u “bijelom” jer je klub zaradio oko 3 miliona eura uz poruku da dosadašnja politika omogućava turistima i navijačima drugih klubova da kupuju ulaznice.

“Događaji koji su se desili u četvrtak tjeraju nas ovakav potez kojeg smo napravili i tokom utakmice. Upravo iz tog razloga nećemo prisustvovati utakmici Barcelona – Cadiz”, poručeno je iz navijačke grupe.

Inače, Xavi Hernandez je u najavi utakmice kazao kako se nada da se više nikad neće desiti ono što se desilo protiv Eintrachta.

“Kad smo napustili hotel vidio sam da nešto nije uredu. Osjećali smo se pokradenim kod kuće. Kao da uopšte nismo igrali kući. Počelo je loše i završilo loše.”

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MARIJA OČITALA BUKVICU TAKMIČARKI: Ovo je televizijski šou

Drama u Novom Pazaru: Otac na sina ispalio 40 metaka pa se zabarikadirao u kući