in

Pogledajte kako je bivša hrvatska premijerka nekada izgledala…

Slatka-Tajna.Eu

Bivša hrvatska premijerka i političarka Jadranka Kosor vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje sa svojim praticima dijeli trenutke iz privatnog života, a voli se prisjetiti i nekih prošlih dana.

Tako je na svom profilu na Twitteru objavila svoju crno-bijelu fotografiju koju je našla, kako je napisala, spremajući, a na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

-Spremam, spremam i nalazim stare slike. Stare baš. Fotografirala draga osoba. Dvostruka, lijepa sjećanja, dobar dan, napisala je bivša premijerka.

Ovo nije prvi put da je podijelila fotografije iz mladosti koje kod nje, ali i njenih pratilaca, bude veliku nostalgiju.

“Bila je iznimna i ostala je iznimna!”, “Ljepota”, “Još uvijek ste zgodni”, “Kao vino ste”, samo je dio komentara koje je jednom prilikom dobila na račun svog izgleda u mladosti, a pratioci su joj i tada poručili da joj je duga kosa odlično stajala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zastrašujući gubici ruskih agresora od početka rata u Ukrajini, britanski obavještajci objavili nove podatke s terena, Bugarska zabranila ulazak brodova s ruskom zastavom…

Nova UFC-ova zvijezda nakon pobjede na ruskom poslala poruku Kadirovu: “Brate, znam da me gledaš”