in

MARIJA OČITALA BUKVICU TAKMIČARKI: Ovo je televizijski šou

Slatka-Tajna.Eu

Posljednji nastup u “Zvezdama Granda” razgalio je publiku, ali i žiri, a na velikoj sceni predstavili su se Miona Lauza Srećković iz Francuske i Srđan Stanić iz Bosne i Hercegovine.

Mili i Đorđe David kao mentori ova dva kandidata najviše su đuskali i pružali podršku svojim kanidatima, međutim u njihovom repertoaru uživali su i ostali članovi žirija.

Mili je uživao u izvođenju svog kandidata Srđana Stanića koji je pjevao pjesme “Čija je ono mala” i “Ja sam ostavljen”, dok je Đorđe za svoju kanidatkinju Mionu izabrao takođe zanimljiv, ali i atraktivan repertoar pa se predstavila pjesmama “Kruna” i “Slatka mala”.

Na samom kraju duela stručni žiri je glasao 5:4 za Srđana, a Bekuta je prva dobila riječ da prokomentariše kandidate i priznala da joj se mnogo više dopao Srđanov repertoar zbog narodne muzike koju je izvodio, pa je samim tim njemu i dala glas.

Međutim, Popović je imao jednu konstataciju, te je podsjetio da Ana uvijek ističe da voli narodnjake, ali zato svim svojim kanidatima daje da pjevaju pop pjesme, sa čime se Bekuta kroz osmijeh složila.

Bosanac, je dao vrlo kratak komentar, jer se u potpunosti složio sa svojom kolegicom iz žirija Bekutom.

– Ja sam dala kandidatkinji broj jedan glas jer njeno znanje dokazuje da nije baš da se komentariše da će ići u baraž. Međutim sada sam sigurna Đole da ovdje nešto ne funkcioniše dobro, zato što je Miona stigla do petog kruga, a ni u jednom krugu nije bila toliko dobra da bismo mi ovdje sad pali u nesvijest. Ti stalno nešto pjevaš, ali nikako da se to osjeti, a nikako da mi kažemo “Bravo”. Stalno nešto vičeš i mjaučeš, nešto ne funkcioniše. “Kruna” se ovako ne pjeva. Ti kao vau pjevaš, ali se ništa ne događa, nema magije. Ja da vidim da pjevam, a da nemam interakciju publike, ja ne bih pejvala – objasnila je Marija, dok je takmičarka pokušavala da objasni da ne umije da igra i da je zbog toga bila statična na sceni.

– Ovo je televizijski šou, moraš da nekome držiš pažnju, nečim… Šta god to bilo… Bilo da je iritacija, zabava, fantastična interpretacija… Ja ću da promijenim kanal i gledam nešto drugo. Nešto ovdje ne funkcioniše – zaključila je Marija.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

ZVANIČNO JE KRALJICA: Draganu Mirković fanovi krunisali u Gradišci

Pravo poniženje za Barcelonu slijedi tek sutra