in

SVE ŠTO IMAM VOLIM DA DIJELIM: Viki spremna na sve za svoje kandidate

Slatka-Tajna.Eu

Iza sebe ima uspješnu karijeru i veliki broj hitova, ali Viki Miljković slava nikada nije udarila u glavu, već je uprkos velikom pjevačkom uspjehu ostala čvrsto na zemlji.

Izuzetno je posvećena i svojoj mentorskoj ulozi u “Zvezdama Granda”, i trudi se da svojim kandidatima bude od pomoći ne samo kada je pjevanje u pitanju već i građenje njihovih ličnosti.

– Svako ko mene malo više poznaje zna da sam normalna osoba. Ono što ja imam, ja volim da podijelim sa ljudima. Nikada mi niko u kuću nije ušao da nije bio poslužen, niko gladan nije izašao. Mnoge sam i obačila i to radim od srca. Toj djeci želim da pružim pomoć i materijalnu i psihološku jer im to znači da psihički ojačaju i onda i da ih naučimo da pjevaju. Mnogi znaju, ali ne umiju to da pokažu na sceni – rekla je pjevačica.

Za nju nema većeg uspjeha u karijeri nego kada vidi kako publika reaguje na njene hitove koji su pokazali da nemaju rok trajanja.

Uskoro će obradovati publiku i novim pjesmama, a iako još uvijek nije odredila datum izlaska, otkrila je šta ljubitelji njene muzike mogu da očekuju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ostajem narodnjak, doslijedna svom stilu, ali smo to upakovali da zvuči modernije. Nema razloga da mijenjam ono na čemu sam napravila veliki broj hitova – tvrdi Viki.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ACA LUKAS UZVRAĆA GOCI TRŽAN I ŽELJKU ŠAŠIĆU: Ne komentarišem svaku šušu

Futsaleri Doboja pobijedili Salines Tuzla City i napravili istorijski uspjeh