in

“SADO MAZO” STAJLING POSVAĐAO ŽIRI “ZVEZDA GRANDA”: Kad je Jelena Karleuša vrijeđala, nikom ništa…

Slatka-Tajna.Eu

U muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” desilo se neočekivano mimoilaženje u mišljenja među članovima žirija. Ovaj put, nije bila polemika na temu pjevanja takmičara, nego stajlinga. A u “glavnoj ulozi” bile su dvije takmičarke koje su, iskreno rečeno, stale na scenu kao iz rola “sado- mazo” uradaka.

Pogrdni komentari

Baš na taj neukusan tamičarski imidž, reagovala je Snežana Đurišić koja je skrenula pažnju djevojkama na njihov neukusan i nepristojan stajling. Ana je, po njihovom mišljenju, bila preoštra. Kazala je da joj se povraća na takvo odijevanje. Marija je stala ni tamo, ni ovamo… Sve u svemu, nisu baš “dorasle” do zvjezdanog izdanja da bi nešto “slobodno” odjenule. Bosancu je bilo neprijatno gledati svu tu golotinju pa se naglas upitao “šta li će još imati da skinu za naredno pojavljivanje”?

Viki je za to da svako ima pravo da se oblači kako misli da treba. A mentor jedne od takmičarki, Đorđe David je na vrlo neprikladan i nepristojan način branio svoju pulenku. Nije se suzdržao dotaknuti ni godina, a ni debljine starijih i popularnih kolegica. O komentarima Saše Popovića, bolje kazati “advokatskog” stava takvih odjevnih komada, davno je sve kazano. Njemu je to lijepo, odgovara Grandu, to je vrijeđanje djevojaka i bla, bla… Sašini šou afiniteti koji je ovoga puta uzrokovao brojne loše komentare gledateljstva koji su ga “počastili” ružnim i pogrdnim komentarima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iz ugla posmatrača na ova unakrsna i različita mišljenja, Cecina rečenica “u prošlim sezonama bilo je itekako strašnijih uvreda upućenih kandidatima” je činjenica. Svako ko prati ovo takmičenje je to aminovao! Ona je, naravno, aludirala na uvrede Jelene Karleuše koja je brutalne i teške rečenice “slala” kandidatima. Vrijeđala ih, davala pogrdne nadimke, pravila ponižavajuće usporedbe…

Klimav” stav

I nikom ništa, Sale se tada samo smješkao. Bravo za Sašu Popovića i njegov “klimavi” stav, kako glasi jedan od najblažih komentara ispisanih na društvenim mrežama, na ovu temu.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DIN OMERHODŽIĆ: Nisam prevario djevojku

Premijerligaši su danas zakazali, ali navijači Posušja nisu: Priredili sjajnu koreografiju (FOTO)