in

PRIČA O PJESMI ADNANA NEZIROVA: Otac i majka

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Adnan Nezirov nedavno je objavio svoju novu pjesmu pod nazivom “Otac i majka” kao i spot za ovu numeru. Pjesma ima jaku poruku i dosta obećava, a vrlo lako da će se mnogi pronaći u njoj i da će postati veliki hit. Ova numera biće praćena i slikovitim spotom u kojem će učestvovati i članovi njegove porodice.

-Nova pjesma samo što je objavljena, promocija je bila na Grandovom Youtube kanalu, a pjesma se zove “Otac i majka”, baš je posvećena osobama koje su otišle od kuće i ostavili svoje roditelje, svoju kuću, svoje prijatelje i otišli za bolim životom negdje u svijet i naravno da ono što su ostavili iza sebe im je uvijek u srcu i da im je to najbitnije, bez obzira koliko oni negdje uspjeli imali neke vile, kuće, oni se uvijek vraćaju na ono staro, na svoju kućicu na ona zelena polja gdje su njihovi roditelji. Ima baš lijepu poruku i mislim da će se 95 posto svih nas naći u tekstu , čak i spot sam uradio onako slikovito, stavio sam i mog oca i moju majku u spot i moju kuću. Jedan dio sam radio u Čikagu, a jedan dio sam radio kući, stavio sam čak i svog sina u spot. Pjesmu je napisao Emrah Emšo, a spot je radio Vedad Jašarević, a aranžan je radio Srki Boj – ispričao je Adnan, pa otkrio da li se pronalazi u ovoj numeri i koliko vremena on posvećuje svojim roditeljima:

-Ja kad god imam vremena to koristim da posjetim moju rodbinu, prvenstveno svoje roditelje, jer vrijeme brzo prolazi. Uvijek koristim priliku da što više vremena sa njima provedem, ali uvijek sam na točkovima i kažem moram sebi helikopter kupiti da stignem to sve.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Ozren T.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Danijela Dvornik pokazala kako izgleda njen dom za praznike

Ðoković u drugom kolu protiv tenisera iz Srbije