in

NAŠLI TREĆEG MUSKETARA: Braća Kazić spremaju hitčinu sa kolegom iz “Zvezda Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon velikog uspeha pesme ”Dijamanti”, braća Kazić odlučili su da izbace još veći hit, pa tako publika obožava i njihovu novu pjesmu ”Sjećanja” urađenu u saradnji sa harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem.

Na iznenađenje mnogih, druga pjesma nije ni nalik prvoj, jer se radi o dva potpuno drugačija zvuka, ali to za popularnu braću ne predstavlja nikakav izazov.

Kao i u takmičenju šaramo, to je suština, da nastavimo sa onim što smo pokazali tamo. Sad jedan fazon, pa drugi, pa treći…Opet će biti nešto zanimljivo, mnogo više nego prva pjesma. Nikad ne znate šta možete da očekujete od braće- rekli su Dimitrije i Aleksandar.

Još nakon finala zagolicali su maštu svima najavljujući duetsku pjesmu sa jednim kolegom iz ”Zvezda Granda”, a sada su otkrili ko je u pitanju i kakvu pjesmu možemo da očekujemo.

Našli smo trećeg musketara, naše visine To je musketar iz mjesta Olovo, a zove se Muharem Hadrović. Očekujemo da će pjesma biti gotova na ljeto, do juna otprilike, čekamo samo našeg Vladicu Stojkovića da nam pripremi kostur. Narodnjak je i to je pjesma koju nam je poklonio Saša Popović, ona je već snimana, a mi je radimo u drugačijem ritmu i aranžmanu i sa trubačima- otkrili su oni pa obećali da će pomenuta pjesma biti ne hit, već hitčina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Za predstojeće ljeto takođe ima mnogo zakazanih proslava, najviše svadbi, ali su oni ”glavni” datumi ostali nepopunjeni, što je dio dobre taktike koju Kazići imaju.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Success With Shopify with Web Dev Geo

STIŽU ČESTITKE: Arija Rizvić i Marko Vargek imaju povod za slavlje