in

Luzersko izdanje Arsenala, Ronaldov hat-trick izazvao ludnicu na Old Traffordu

Slatka-Tajna.Eu

Premiership

Imali su dobru priliku da iskoriste kiks Tottenhama, ali igrači Arsenala nisu uspjeli.




E. Škorić



Nakon što je Tottenham neočekivano danas s 1:0 kod kuće poražen od Brightona, ukazala se prilika Arsenalu da se vrati na četvrto mjesto, ali momčad Mikela Artete zakazala je na gpostovanju kod Southamptona, gdje je poražena s 1:0.

Gosti iz Londona imali su veliki broj dobrih šansi, ali Forster je odlučio da danas razočara Topnike. Odbranio je sve što je išlo u njegova vrata, a Sveci su jedini gol postigli u samom finišu prvog dijela. Strijelac je bio Bednarek.

Manchester United je na Old Traffordu ugostio Norwich i mnogo se patio. Iako su vodili s 2:0 zahvaljujući dvostrukom strijelci Cristianu Ronaldu, Crveni vragovi su na kraju jedva stigli do pobjede. Norwich je uspio da se vrati, ali je United uspio doći do pobjede od 3:2.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U 76. minuti je sjajni Ronaldo ponovo pokazao da je klasa, pa zabio za tri boda koja su United odvela na peto mjesto i nastavit će ovaj tim trku za četvrtom pozicijom kako bi igrao u Ligi prvaka naredne sezone.

U najmanje zanimljivom duelu današnjeg programa Premireshipa, Brentford je kao gost pobijedio Watford s 2:1.

Norgaard i Jansson su pogađali za goste, a drugi gol stigao je u 96. minuti na asistenciju Eriksena. Dennis je pogodio za Watford u 54. minuti.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DINASTIJA DŽINOVIĆ: Haris kritikuje kćerku Đinu, a Melina je brani

RAT UŽIVO: Zelenski za ‘Ukrainsku pravdu’ – ‘Situacija je vrlo teška u Mariupolju; ipak, dečki se brane…’