in

DINASTIJA DŽINOVIĆ: Haris kritikuje kćerku Đinu, a Melina je brani

Mezimica Harisa i Meline Džinović, Đina, napunila je 18 godina i spremna je da otpočne novo, odraslo životno poglavlje.

Naime, Đina je izrazila želju da živi sa dečkom zbog čega su njeni roditelji Haris i Melina Džinović došli u žestoki sukob mišljenja.

Naime, Đina je u vezi sa Andrejem Đurićem fudbalerom “Crvene Zvezde”, a sada je obavijestila roditelje da želi da se preseli sa njim u drugu državu, čim potpiše ugovor.

Andrej trenutno igra za Zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati novi ugovor i za koji klub. Njemu je cilj da igra u inostranstvu, što će se desiti do jeseni.

Đina i on su već tri godine u vezi i stvarno je velika ljubav u pitanju, te je ona riješila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ako on ode u inostranstvo ona planira da pakuje kofere i ide sa njim.

To je saopštila Harisu i Melini zbog čega je nastao džumbus. Haris joj je rekao da razumije da se vole i da treba da mu bude velika podrška, ali da je mlada još uvijek da bi se seljakala sa njim po svijetu, te da treba da razmišlja o svom školovanju. Đina mu je sasula u lice da je sada punoljetna i sama odlučuje šta će da radi.

Još veći šok Haris je doživio kada je Melina podržala Đinu. Melina je rekla Harisu da se ne nervira i da je Đina pametna djevojka, da treba da je puste i pruže joj podršku.

Piše: N.N.

Komentariši

Written by Redakcija

AFERA PROSTITUCIJA: Dušica prijeti tužbama

Luzersko izdanje Arsenala, Ronaldov hat-trick izazvao ludnicu na Old Traffordu