in

AFERA PROSTITUCIJA: Dušica prijeti tužbama

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su pojedini mediji u Srbiji prenijeli vijest da je Dušica Grabović navodno i sama učestovovala u organizovanju elitne prostitucije, pjevačica je morala da se oglasi i javno kaže sve.

Naime, Dušica se oglasila na svom Instagramu i apelovala da će pokrenuti tužbe zbog klevete i da zbog cijele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica, a pjevačica je nedavno ostala i bez oca.

-Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspješnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem uslijed smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti!!! Vidimo se na subu!!! – istakla je Dušića očigledno bijesna zbog svega što se dešava trenutno.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Ustav i visoki predstavnik štite državnu imovinu u BiH

DINASTIJA DŽINOVIĆ: Haris kritikuje kćerku Đinu, a Melina je brani