in

ACA LUKAS UZVRAĆA GOCI TRŽAN I ŽELJKU ŠAŠIĆU: Ne komentarišem svaku šušu

Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas nedavno je oženio sina, mnoge kolege su „digle nos“ što nisu pozvane na veselje.

-Ja sam zvao one koje mislim da treba da zovem, ako nabrajaju one koje nisam zvao trebaće im puno vremena. Zvao sam dvjesta ljudi koji su bitni i koje smatram da treba da zovem, ljudi, prijatelji. Pravio sam svadbu sina i zbog svoje porodice, ne zbog licitacije ko će da dođe, a ko neće – rekao je.

Nedavno su ga Goca Tržan i Željko Šašić prozivali u emisiji kod Ognjena Amidžića. Željko je rekao da ne voli njegove pjesme, osim “Lešća”.

-Neću da komentarišem te ljude, sem ako nemate neku adekvatnu osobu. Ja sam ipak Aca Lukas ne mogu svakog da komentarišem. Pričam samo o ličnostima koje su za mene adekvatne. Apsolutno neću da komentarišem svaku šušu kojoj padne napamet da priča o meni.

Pričao je i o Kiji Kockar:

-Kija Kockar je za mene jedno veliko otkrovenje u ljudskom smislu, prvo je veliki čovjek, iskrena i poštena žena. Nisam bio pristalica neke njene karijere i kako je napravila, međutim, ona je to jako dobro sve iskoristila i napravila je pravi posao u životu. Da smo otišli na Evroviziju u Torino ona bi bila naš PR, jer između ostalog govori četiri jezika – poručio je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osvrnuo se na činjenicu da su on i Vesna Zmijanac uvijek imali iskren odnos sa publikom.

-Nikome ništa ne priznajem, niti se nekome pravdam. Moj problem je šta sam radio u životu, mislim da valjam i nemam šta da krijem, kome se sviđam, sviđam. Uljepšavao se nisam nikad u toku svoje karijere, zato Vesnu i mene narod voli. To ti je isto kao da pričamo o onom lijepom paradajzu što je postojao pre 30 godina i ovom sada što je lijep, hibridan, ali nije ukusan.To ti je današnja scena – rekao je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rusija pojačala napade

SVE ŠTO IMAM VOLIM DA DIJELIM: Viki spremna na sve za svoje kandidate