in

Xavi nije mogao dobiti lošije vijesti nakon ispadanja iz Evropske lige

Slatka-Tajna.Eu


Ostao bez ponajboljeg igrača


Fudbaleri Barcelone sinoć su se oprostili od takmičenja u Evropskoj ligi.



Katalonci su na svom terenu doživjeli šokantan poraz od Eintracht Frankfurta sa 3:2, te su završili takmičenje u četvrtfinalu iako su ih svi već vidjeli u polufinalu ovog takmičenja.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Međutim, Frankfurt je sinoć odigrao nevjerovatnu utakmicu i na kraju je slavio sa 3:2 iako je njemački klub do sudijske nadoknade vodio sa 3:0.

Gosti su imali i sjajnu podršku s tribina svojih navijača koji su u velikom broju doputovali u Barcelonu i nekako su uspjeli da dođu do ulaznica.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Za Barcu je ovo bila jedna od najlošijih utakmica otkako je Xavi Hernandez trener, ali pored ispadanja iz Evropske lige došle su možda i gore vijesti nakon sinoćnje utakmice na Camp Nou.

Naime, na poluvremenu meča Xavi je morao iz igre izvesti Pedrija koji se požalio na povredu zadnje lože. Pedri je u posljednje vrijeme ponajbolji igrač Barcelone i njegova povreda je sigurno veliki udarac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, španski mediji prenose da prognoze za Pedrijevu povredu nisu nimalo dobro. Katalonski Sport je objavio da je povreda ozbiljnija, te da će veznjak Barcelone morati na dužu pauzu.

Također, pojedini mediji u Španiji objavili su čak da je ova sezona za Pedrija završena što je sigurno jako loša vijest za Xavija pred sami finiš sezone.

No, iz Barcelone su poručili da još uvijek nije ništa zvanično i da će se više informacija o težini povrede znati nakon što Pedri odradi detaljne preglede.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA U RIJALITIJU?! Evo ko je otac djeteta – sve priznala!

Bosanski, srpski i hrvatski znakovi podjela u ‘svijetu tišine’