in

TO GA ČINI BUDALOM: Milica i Hrvoje započeli verbalni rat u “Survivoru”

Slatka-Tajna.Eu

Plavi tim u posljednjem je izazovu osvojio imunitet tako da crveni trebaju nominirati jednog svog člana koji će se takmičiti u duelu s Hrvojem.

Crveni tim će biti pod velikim pritiskom jer se prvo takmičr u igri za osvajanje osobnog imuniteta, a zatim odlaze na Plemensko vijeće. Na vijeću će nominacije pasti u drugi plan zbog verbalnog okršaja između članice crvenog tima, Milice Dabović i člana plavog tima Hrvoja Habinje.

Plavi tim je Hrvoja nominirao kao prvog duelistu te ga čeka borba. Hrvoje je u šou ušao naknadno te se pokazao kao odličan u izazovima, no čini se kako ga neki članovi crvenog tima ne vole. Na Plemenskom vijeću će mu to dati do znanja Milica koja će odgovarati na pitanje o tome što misli o njegovoj opuštenosti prije duela.

-To ga čini budalom iz mog ugla. Kako se on ponaša, ja bih rekla da je on budala jer je njemu sve smiješno i bajno. Znaš kako bi ja to – šamarčina – poručit će Milica što se može vidjeti u najavi showa. Hrvoje niti nakon uvrede neće pokazati uzrujanost niti promijeniti svoje raspoloženje, ali će uzvratiti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zahvalio bih se gospođi Milici na lijepim riječima. Stvarno sam začuđen njezinim godinama i količinom vokabulara koju ima. I nadodao bih – ne znam koliko ima smisla da pčela objašnjava muhi da je med bolji od drekeca – poručit će Hrvoje koji će s ovim komentarom zaključiti svoju izjavu. 

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rosensaft: Srebrenica, Jasenovac must be part of our collective consciousness

VRIJEĐALI SU ME, A JA SAM ŠUTIO: Gileta su pogodili pojedini naslovi u medijima