in

Pet godina je čekao dan kada će se Kataloncima osvetiti za sve: “Nikada nisam doživio nešto slično”

Slatka-Tajna.Eu

Njemački golman nerado se sjeti Camp Noua, jer je na tom stadionu kao golman PSG-a primio šest golova u onoj čuvenoj revanš utakmici Lige prvaka. Bilo je to prije pet godina, kada je PSG nevjerovatno ostao bez prolaza iako je imao 4:0 u prvoj utakmici, ali sada je stadion Barcelone bio sretan Trappu, koji je s Eintrachtom izborio polufinale Evorpske lige.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Nemam riječi da kažem kako se osjećam, kako se osjećamo kao tim. Naš plan smo realizovali do savršenstva. Osjećali smo se kao u Frankfurtu, bilo je nevjerojatno, super je to osjetiti. Zato smo nakon utakmice ostali na terenu, da se družimo s navijačima, koji su se potrudili biti uz nas”, rekao je Trapp, koji nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio 30.000 Eintrachtovih navijača na tribinama.

“Veliki ponos, puno radosti. Njihova podrška je bila nevjerojatna, posvuda se vidjela samo bijela boja. To je bilo vrlo uzbudljivo. Igram godinama i nikada skoro nisam doživio ovako nešto. I prije nego što me pitate, da, ono što sam doživio ovdje 2017. sada je zaboravljeno”, rekao je Trapp novinarima.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

U pretposljednjem činu Evropske lige Eintracht će se suočiti s West Ham Unitedom, koji je pobijedio Olympique Lyon rezultatom s 3:0 u drugoj utakmici, nakon 1:1 u Francuskoj prije sedam dana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Među 30.000 Eintrachtovih sretnika bila je i Isabel Goulart, 37-godišnja zaručnica golmana Kevina Trappa, koja je pred svima poljubila, potom zagrlila budućeg supruga. Svi pristuni su im aplaudirali.

Isabel i Kevin zajedno su od 2015. godine, a 2018. su se i zaručili. Isabel i Kevin također su planirali vjenčanje za ljeto 2020., no pandemija je njihove planove pomjerila za 2022. godinu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napali Kardashianku jer je u Photoshopu uljepšala lice svom dečku

Nakon dvije godine pandemije, Križni put ponovno u Koloseju