in

NEPOTREBAN SAM JOJ U ŽIVOTU: Car donio odluku da je sa Dalilom gotovo

Slatka-Tajna.Eu

Filip Car i Dalila Dragojević više nosu glavna tema u “Zadruzi”.Njihovoj vezi je došao kraj,a svi se čude kako je moguće da su tako naglo zahladili odnose.

Da li je moguće da si stvarno stavio tačku na odnos sa Dalilom? mnogo si bolji i zanimljiviji bez nje – glasilo je pitanje.

Stavio sam definitivno tačku. Sve sumnje i zbo gčega sam raskidao, uvijek je ostajalo nedorečeno, a sad se baš mozik sklopio i smatram da sam joj nepotreban u životu. Ja sam neko ko može vrlo brzo da se izbori sa svojim stanjima i emocijama. Pratim mimiku ljudi, gestikulaciju i vidim da ju je sad odnos sa Anđelom pogodio više nego sa mnom. Ja sam dva sata na kauču, a ona nije pogledala dva sata u mene. Mnoge situacije su mi nejasne, pa tumačim ljude. Ja vidim kako stvari stoje i ja znam kako će ona da predstavi završetak sa mnom i prijateljstvo sa mnom. Omugućeno mi je kretanje, osjećam da sam svoj i da mogu da komentarišem i pričam sa kim god hoću. Meni nijedan odnos nije dao slobodu i stinsku ljubav, pa nikad nisam mogao da budem svoj. Ja se osjećam još gore i želim joj sve najbolje. Ja ne želim ni napolju da se čujem sa njom. Donio sam konačnu odluku. Spavam u izolaciji da ne budem blizu nje i da ne dolazim u situacije pričao je Car.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Bye Bye Bacterial Vaginosis

Džanan Musa morao hitno na operaciju