in

NAUČIO SAM JE DA BUDE TERMINATOR: Đorđe David zna Angelinu godinama

Slatka-Tajna.Eu

Pop pjevačica Angellina na estradnoj sceni vrlo brzo je pronašla svoje mjesto i izdvojila, a gotovo da nema osobe koja ne zna bar neki njen hit. Mlada pjevačica u posljednje vrijeme niže hit za hitom, a pohvale dobija i od starijih kolega.

– Nije bilo lako, ali došla je korona odmah nakon toga, da razmislim o svemu tome… Generalno nisam uopšte osoba koja će da leti, mislim da sam i dalje na početku i da imam još dosta toga da radim i da ima još dosta stvari da se dogodi rekla je pjevačica.

Veliki broj pjesama je iza mene, možda sam i previše izbacila – dodala je Angellina, na šta se odmah nadovezao njen stariji kolega Đorđe David i dao joj savjet, ali i otkrio neke detalje iz njihovog privatnog života: 

Mnogo je kad biju, a kad se pjesme izbacuju uvijek treba više… Nju sam kao malu učio da bude terminator, jer je znam od 4 kg mesa bukvalno, družim se sa njenim roditeljima i ona je cijeli život bila okružena svima nama koji smo u muzici. To je bilo za očekivati s obzirom da se družila sa gomilom ludaka od malih nogu– rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PLANOVI SU DA OSTANEMO OVAKO SRETNI: Jelena Veljača o braku

Ajntraht iz Frankfurta iznenadio sve i izbacio Barselonu iz Lige evrope